Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ilir MITI

Ferma kultivon mollë të varietetit Starkingë, Hajdare, Grasmith, edhe Muco. Ferma është duke u përpjekur që në fund të sezonit të nxjerrë një produkt cilësor dhe të shëndetshëm.

Ferma Ilir MITI
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25, fshati Zvirinë.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 40 Lekë/kg

4,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Grasmith

Varietet është shumë cilësor dhe dietike, ndihmon në përmirësimin e aparatit tretës dhe uljen e sheqerit në gjak.

Mollë
Mollë 46 Lekë/kg

7,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Ky varietet njihet për cilësi shumë te mirë dhe përqindjen e lartë të lëngut që përmban .

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

6,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Mollë shumë e shijshme dhe me vlera të larta ushqyese. Ruhet në kushte frigoriferike.

Mollë
Mollë 35 Lekë/kg

4,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Cadëll

Mollë shumë e shijshme, e cila përmban vlera të larta ushqyese. Ka aromë dhe reziston shumë gjatë në magazinë ose kushte frigoriferike.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5