Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Osman BAJRAMI

Kjo fermë merret me kultivimin e misrit, jonxhës, rritjen e një lope si edhe prodhimin e ullirit dhe të vajit. Fermeri tregton vaj ulliri, ndërsa produktet e tjera i përdor për nevojat e veta familjare. Ai prodhon dhe tregton produkte cilësore dhe bio. Z. Osman ka 20 vjet që prodhon të tilla produkte dhe i tregton ato në tregtun vendas ku janë të pëlqyera nga konsumatorët.

Ferma Osman BAJRAMI
Adresa Mlizë, në kodër.
Elbasan

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

1,000 kg në 1 muaj

Varieteti: Hibrid i verdhë

Përdoret si ushqim për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Jonxhë
Jonxhë 30 Lekë/kg

1,500 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë franceze

Përdoret si ushqim bazë për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Lopë
Lopë 150.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Norvegjeze

Kanë prodhimtari të lartë mishi e qumështi.

Ullinj
Ullinj 100 Lekë/kg

300 kg në 3 muaj

Varieteti: Frontoi

Përdoren për kriposje dhe prodhim vaji.

Vaj ulliri
Vaj ulliri 500 Lekë/litër

300 litra në 1 muaj

Varieteti: Ulliri

Ka vlera ushqyese të larta dhe ndihmon në kurimin e disa sëmundjeve të ndryshme.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5