Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Perikli CAMISHI

Prej 20 vitesh ferma ushtron aktivitetin e saj duke kultivuar mollë Hajdare dhe Starkingë. Gjithashtu kultivon edhe fasule vëndi. Në fermë përdoret për plehërimi i gjelbër dhe organik, gjithashtu përdor edhe plehun kimik si plehërim plotësues. Fermeri ka siguruar vaditje me ujë të bollshëm nëpërmjet puseve.

Ferma Perikli CAMISHI
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25. fshati Zvirinë.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Fasule
Fasule 270 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Trenare.

Fasule e plehëruar me pleh organik dhe vaditur mbi 5 herë. Ziejnë shpejt dhe janë shumë të shijshme.

Mollë
Mollë 40 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Mollë shumë e shijshme dhe uniforme. Mund të ruhet në frigorifer ose në ambjente të thata për një kohë të gjatë.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

2,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Frut shumë i shëndetshëm, i cili përmban sasi të lartë lëngu në frut, i cili është shumë i shëndetshëm dhe i pasur me karbohidrate dhe vitamina. Ul ndjeshëm sasinë e sheqerit në gjak, përmirëson aparatin trretës dhe ndihmon në normalizimin nga mbipesha.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5