Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Albert KOCI

Ferma Albert Koci ndodhet ne fshati Shakuj te qytetit te Lushnjes. Ne kete ferme do te gjeni domate varietet izmir, trangull varietet spartak dhe miser te verdhe. Ferma prodhon mesatarisht 6000 kilogram domate, 9000 kilogram tranguj dhe 3000 kilogram miser ne vit. Ne kete ferme ka dhe shpeze apo frutore per nevojat e fermerit.

Ferma Albert KOCI
Adresa Fshati Shakuj
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 50 Lekë/kg

6,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Izmir.

Domate e vogel e shijshme.

Tranguj
Tranguj 80 Lekë/kg

9,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Spartak.

Trangull bio, i gjate dhe i shijshem.

Misër
Misër 30 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: I verdhe.

Miser hibrid qe perdoret kryesisht si ushqim per kafshet.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5