Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Endri NDONI

Kjo ferme ndodhet ne fshatin Shakuj te Lushnjes. Ketu kultivohen tranguj te tipit polmera, domate te tipit izmir dhe patellxhan varietet vendi. Fermeri ka nje eksperience dhjetra vjecare ne kultivimin e produkteve dhe shquhet per cilesine e mire.

Ferma Endri NDONI
Adresa Fshati Shakuj
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Tranguj
Tranguj 70 Lekë/kg

7,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Polmera.

Trangull i shijshem i vjeshtes.

Domate
Domate 30 Lekë/kg

6,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Izmir.

Domate bio, e pershtatshme per gjelle, sallate ose salce.

Patëllxhan
Patëllxhan 30 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Produkt i shijshem bio.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5