Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Gjon TOPALLI

Fermeri Gjon tregton çdo vit 2 krerë viça si dhe mesatarisht 6300 litra qumesht. Gjithashtu ky fermer për nevoja të familjes se tij prodhon , 4400 kg misër, 7000 kg jonxhë, domate, speca, patëllxhana, kastraveca, speca, patate, qepë, rrush nga i cili prodhon 30 kg raki si dhe mbareshton 2 derra dhe 10 krerë pula nga të cilat përfiton mesatarisht 1200 kokrra vezë në vit.

Përdor gjithmonë plehun organik prandaj të gjitha produktet në këte fermë janë bio. Ka mbi 15 vite që merret me kultivimin e këtyre kulturave pra ka eksperiencë në këtë drejtim.

Ferma Gjon TOPALLI
Adresa Nenshate
Vau-Dejës

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 40.000 Lekë/krerë

2 krerë në 12 muaj

Varieteti: Laraman

Ky lloj produkti përdoret për konsum të përditshëm. Mishi i vicit ka vlera ushqyese dhe është i pasur me proteina. Mund të konsumohet në gjellë, i skuqur dhe i pjekur.

Qumësht lope
Qumësht lope 33 Lekë/kg

6,300 litra në 12 muaj

Varieteti: Qumesht lope

Qumeshti është i natyral pa përzierës, dhe i kontrolluar nga shërbimet veterinare. Vlen të thuhet që ky lloj ushqimi është i rregulluar shumë ashpër në aspekte higjienike dhe kualitative, sipas udhëzimeve

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5