Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Bujar GURABARDHI

Kjo fermë merret me kultivimin e 1 dynym misër, jonxhë, patate dhe rritjen e një vici. Fermeri ka një sipërfaqe të vogël toke dhe kështu del rrallë në treg duke shitur vetëm një vic, ndërsa produktet e tjera i përdor vetëm për nevojat e veta familjare. Ai prodhon produkte cilësore që prej 15 vjetësh.

Ferma Bujar GURABARDHI
Adresa Mlizë, mbi rrugë.
Elbasan

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Patate
Patate 35 Lekë/kg

100 kg në 1 muaj

Varieteti: Liseta

Kanë shije të mirë dhe gatuhen shpejt.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

500 kg në 1 muaj

Varieteti: Hibrid i verdhë

Përdoret si ushqim për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Jonxhë
Jonxhë 30 Lekë/kg

600 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë franceze

Përdoret si ushqim për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Viça
Viça 750 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Racë laramane

Kanë mish të shijshëm sepse vicat ushqehen me qumësht lope dhe kullotë natyre.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5