Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Albert GURABARDHI

Kjo fermë merret me kultivimin e misrit, fasules, qepës dhe patates. Fermeri prodhon sa për nevojat e veta familjare, sepse ka një sipërfaqe të vogël toke në përdorim. Ai prodhon produkte cilësore dhe bio. Z. Albert ka 10 vjet që kultivon të tilla produkte bujqësore.

Ferma Albert GURABARDHI
Adresa Mlizë, mbi rrugë.
Elbasan

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

500 kg në 1 muaj

Varieteti: Hibrid i verdhë

Përdoret si ushqim për bagëtitë she ka vlera ushqyese të larta.

Fasule
Fasule 200 Lekë/kg

40 kg në 1 muaj

Varieteti: E shkurtër

Kanë shije të mirë dhe gatuhen shpejt sepse bimët ujiten.

Qepë
Qepë 40 Lekë/kg

100 kg në 1 muaj

Varieteti: E bardhë

Përdoren për sallatë dhe gjellë. Konsumohet e njomë dhe e thatë.

Patate
Patate 40 Lekë/kg

150 kg në 1 muaj

Varieteti: Fabola

Kanë shije të mirë dhe gatuhen shpejt.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5