Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Kico CAMISHI

Ferma merret me kultivimin e qepës dhe të fasules. Gjithashtu ferma ka mbjellë një pemtore, e cila nuk është futur akoma në prodhim. Puna në fermë kryhet nga familja, e cila është shumë e përkushtuar dhe kërkon që në fund të sezonit të vjelë një prodhim uniform, të pastër dhe shumë të shëndetshëm.

Ferma Kico CAMISHI
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25. fshati Zvirinë.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qepë
Qepë 30 Lekë/kg

20,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Uji

Varietet shumë cilësor dhe i shëndetshëm. Konsumohet e thatë ose e njomë.

Fasule
Fasule 250 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Vëndi

Varietet shumë cilësor dhe me rendiment të lartë. Ziejnë shpejt dhe janë shumë të shëndetshme.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5