Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Petrit NDONI

Ferma Petrit Ndoni ndodhet ne Shakaj te Lushnje. Ketu kultivohen domate, tranguj dhe patellxhan. Trangujt jane varietet danez, domatja varietet bela dhe patellxhani varietet vendas. Ne kete ferme gjithashtu ka dhe gjela e pula deti te cilat fermeri i tregton.

Ferma Petrit NDONI
Adresa Fshati Shakuj
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 50 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Bela.

Domate bio, perfekte per sallate.

Tranguj
Tranguj 30 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Danez.

Trangull i trashe plot leng.

Patëllxhan
Patëllxhan 40 Lekë/kg

8,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Produkt i shijshem dhe bio per gatime te ndryshme.

Gjela deti
Gjela deti 700 Lekë/kg

10 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Gjela dhe pula deti te shendetshme dhe te rritura me produkte bio.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5