Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Besnik GURABARDHI

Kjo fermë merret me kultivimin e perimeve të fushës si: qepë, domate, speca dhe rritjen e disa krerë pula dhe kultivimin e misrit. Fermeri prodhon sa për nevojat e veta familjare për shkak të sipërfaqes së kufizuar të tokës që ka në pronësi. Ai prodhon produkte cilësore dhe bio prej 10 vjetësh.

Ferma Besnik GURABARDHI
Adresa Mlizë, mbi rrugë.
Elbasan

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

500 kg në 1 muaj

Varieteti: Hibrid i verdhë

Përdoret si ushqim për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Qepë
Qepë 40 Lekë/kg

100 kg në 1 muaj

Varieteti: E bardhë

Përdoret për sallatë dhe gjellë. Konsumohet e njomë dhe e thatë.

Domate
Domate 35 Lekë/kg

200 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë vendi

Janë produkte bio dhe përdoren për sallatë, salcë, turshi dhe gjellë.

Speca
Speca 40 Lekë/kg

150 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë vendi

Përdoren për mbushje, sallatë, pjekje, skuqje, turshi dhe gjellë.

Pula fshati
Pula fshati 1.200 Lekë/krerë

10 krerë në 12 muaj

Kanë mish të shijshëm sepse ushqehen me kullotë natyre dhe ushqime bio.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5