Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Genc BITRI

Ky fermer kultivon kungull, mashurka, domate dhe trangull, perkatesisht 15, 15, 80 dhe 90 kunjtal. Fermeri ka vite qe kultivon keto kultura dhe garanton cilesi te larte.

Ferma Genc BITRI
Adresa Fshati Eskaj
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Kungull
Kungull 35 Lekë/kg

1,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Produkt i shijshem dhe me vlera ushqyese.

Mashurka
Mashurka 60 Lekë/kg

1,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Jeshile

Produkt me vlera te larta ushqyese.

Domate
Domate 20 Lekë/kg

8,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Bela

Domate e pjekur mire, e shijshme.

Tranguj
Tranguj 20 Lekë/kg

9,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Danez

Produkt cilesor, i pershtatshem edhe per tu bere turshi.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5