Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ledi MUSO

Nje nder fermat me te mira te zones me nje perkujdesje te vecante dhe me perkushtim nga ana e fermerit. Kultivimi behet me makineri, perdoren plehra organike dhe pesticide, te clat bejne qe produktet te jene teper cilesore dhe kerkohen gjeresisht ne treg. Siperfaqja e fermes arrin ne 25 dynym dhe ka premisa te shtohet ne vitet e ardhshem.

Ferma Ledi MUSO
Adresa Korce Bilisht km 23
Korçë

Email musoledi88@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 55 Lekë/kg

7,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starking

Molle e shijshme dhe me vlera te larta ushqyese. E rritur ne kushte natyrale, pa stimulues dhe insekticide .

Mollë
Mollë 33 Lekë/kg

30,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Ajdaret

Molle dietike dhe teper rezistente. Mund te ruhet ne kushte magazine dhe familjare.

Mollë
Mollë 40 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Grandesmith

Molle e shijshme rezistente dhe kurative per diabetiket.

Mollë
Mollë 43 Lekë/kg

15,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Janagold

Molle e re ne treg, por qe kohet e fundit esht teper e kerkuar nga konsumatori, per shkak te shijes te saj te vecante.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5