Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Rigels RUSI

Ferme cilesore dhe e shendetme, e trajtuar me plehra organike, ne nje siperfaqe prej 13 dynym .

Ferma Rigels RUSI
Adresa Korce Bilish km 23 Mancurisht
Korçë

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 35 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Ajdaret

Molle e kultivuar pa stimulues , teper rezistente dhe e shijshme.

Mollë
Mollë 40 Lekë/kg

22,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Gold cilesor, i shijshem, i paster dhe i kultivuar me te gjitha standartet per te qene bio.

Mollë
Mollë 55 Lekë/kg

7,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starking

Molle e paster dhe cilesore, e shijshme, rezistente, e cila ndihmon ne aparatin tretes.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5