Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Bledar MUSO

Ferma meret me kultivimin e molles, patates dhe qepes. Puna kryhet me makineri. Puna perballohet nga antaret e familjes. Ferma ka nje siperfaqe prej 12 dynym.

Ferma Bledar MUSO
Adresa Korce Bilisht km 23 Macurisht
Korçë

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

7,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Ajdaret

Molle e shijshme, e lengshme e pa demtuar nga faktore natyrore. Kjo molle eshte rritur pa stimulues.

Patate
Patate 28 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Fabul

Patate e paster dhe e shijshme per gjelle, e cila perdoret gjeresisht nga amvisat familjare.

Qepë
Qepë 28 Lekë/kg

7,000 kg në 6 muaj

Varieteti: Sturon

E shijshme, nuk djeg dhe ruhet lehte ne magazine ose kushte shtepiake. Konsumohet gjeresisht ne tregun vendas.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5