Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Olti TOROMENI

Ky fermer prodhon lule laker, rreth 40 kunjtal ne vit. Ai garanton cilesi dhe prodhim bio. Per konsum familjar fermeri ka mbjelle disa fruta dhe perime, si rrushi, domatja e te tjera.

Ferma Olti TOROMENI
Adresa Fshati Krutje e Poshtme.
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Lule lakre
Lule lakre 40 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Produkt i pershtatshem per sallate dhe gjelle.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5