Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Visi ALLKANJARI

Ky fermer prodhon domate, trangull, fasule, speca dhe kungull. Perkatesisht ai prodhon 50, 40, 70, 80 dhe 30 kunjtal. Fermeri ka vite eksperience dhe garanton prodhim cilesor.

Ferma Visi ALLKANJARI
Adresa Fshati Krutje
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 20 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Mangos

Produkt i pjekur mire dhe i shijshem.

Tranguj
Tranguj 30 Lekë/kg

4,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Spartak

Produkt cilesor dhe bio.

Fasule
Fasule 200 Lekë/kg

7,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Kokerr madhe

Produkt i shendetshem, rekomandohet te konsumohet deri ne tre here ne jave per vlerat e larta ushqyese qe ka.

Speca
Speca 70 Lekë/kg

8,000 kg në 3 muaj

Varieteti: Vend

Produkt i shijshem per skuqje, gjelle dhe turshi.

Kungull
Kungull 120 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Produkt i shendetshem. Prodhim bio i garantuar.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5