Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Besnik GJERMENI

Ky fermer prodhon prej vitesh bostan,trangull dhe domate. Ai gjithashtu rrit disa shpeze per konsum familjar. Fermeri garanton cilesi dhe prodhim bio.

Ferma Besnik GJERMENI
Adresa Fshati Krutje
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Pjepër
Pjepër 60 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: I verdhe.

Produkt i pasur me leng dhe i pjekur mire.

Tranguj
Tranguj 30 Lekë/kg

7,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Spartak

Produkt bio, teper i shijshem.

Domate
Domate 120 Lekë/kg

8,000 kg në 3 muaj

Varieteti: 420 ce.

Domate e pjekur mire. Prodhim bio.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5