Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Sajmir ALLKANJARI

Kjo familje prodhon speca, domate, trangull, miser, fasule dhe bostan. Fermeri ka vite qe tregetonketo prodhime dhe garanton cilesi te larte. Ai prodhon perkatesisht 70, 50, 60, 30, 20 dhe 90 kuntal cdo vit.

Ferma Sajmir ALLKANJARI
Adresa Fshati Krutje
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Speca
Speca 180 Lekë/kg

7,000 kg në 3 muaj

Varieteti: Vendi

Produkt i shijshem per skuqje dhe gjelle.

Pjepër
Pjepër 60 Lekë/kg

9,000 kg në 12 muaj

Varieteti: I verdhe.

Produkt i embel, i pjekur mire.

Fasule
Fasule 200 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Kokerr madhe

Produkt i shijshem dhe me vlera te larta ushqyese.

Domate
Domate 40 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: 420 ce.

Produkt i shijshem, bio

Tranguj
Tranguj 50 Lekë/kg

6,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Danez

Produkt i shijshem, prodhim bio.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5