Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ramiz CELA

Ky fermer prodhon kungul, domate dhe trangull, perkatesisht 20, 20 dhe 25 kunjtal. Gjithashtu ai rrit disa pula per konsum familjar. Fermeri garanton cilesi te larte dhe prodhim te shendetshem.

Ferma Ramiz CELA
Adresa Fshati Krutje
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Kungull
Kungull 30 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Produkt i shijshem dhe i shendetshem.

Domate
Domate 40 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Mangos

Domate e pershtatshme edhe per tu bere turshi.

Tranguj
Tranguj 40 Lekë/kg

2,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Danez

Produkt i shijshem dhe bio.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5