Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Gjergji ANDONI

Ferma merret me kultivimin e fasules, mollës, dhe të qepës. Në fermë puna kryhet nga familja, e cila kujdeset për të gjitha detajet. Plehërimi bazë është plehu organik dhe ai i gjelbër, i cili përdoret në pemtore.

Ferma Gjergji ANDONI
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25, fshati Zvirine.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 40 Lekë/litër

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Variete shumë cilësor, përmban vlera të larta ushqyese, si vitamina, dhe karbohidrate, përmirëson aparatin trretës dhe ndihmon në normalizimin e peshës trupore apo qarkullimin e gjakut etj. Është frut shumë rezistent dhe ruhet në kushte frigoriferike ose në magazine të thjeshtë.

Patate
Patate 30 Lekë/kg

15,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Fabul

Variete shumë cilësor dhe me vlera të larta ushqyese, kultivuar me pleh organik dhe kimik, të pa prekur nga vrugu apo dëmtuesit e tjerë.

Fasule
Fasule 250 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vëndi

Variet me vlera të larta ushqyese, të pasura me karbohidrate dhe proteina.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5