Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Thanas ANDONI

Ferma ka një sipërfaqe prej 1.7 ha, në të cilën kultivon mollë edhe kumbulla. Në fermë do të gjejmë një prodhim cilësor dhe shumë të shëndetshëm, i rritur në kushte natyrale dhe plehëruar me pleh organik.

Ferma Thanas ANDONI
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25 fsahti Zvirine.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 40 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Variete shumë cilësor, përmban vlera të larta ushqyese, si vitamina, dhe karbohidrate. Përmirëson aparatin trretës, ndihmon në normalizimin e peshës trupore, përmirëson qarkullimin e gjakut etj. Është frut shumë rezistent dhe ruhet në kushte frigoriferike ose në magazine të thjeshtë.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Frut i shëndetshëm, i cili përmban vitamina dhe karbohidrate të nevojshme për dietën ushqimore të njeriut. Normalizon trupin nga mbipesha dhe përmirëson aparatin tretës. Është frut që gjendet në çdo stinë në treg, pasi mund të ruhet në kushte frigoriferike ose në magazine.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

12,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Lëngu i mollës përmban vlera të larta ushqyese edhe kurative. Është i shëndetshëm dhe këshillohet të përdoret nga personat që vuajnë nga mbipesha edhe diabeti.

Mollë
Mollë 40 Lekë/kg

4,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Grasmith

Mollë shumë cilësore dhe me vlera ushqyese edhe dietike, ka lëkurë të fortë, ngjyrë të kuqe, dhe ka aromë e cila ndjehet gjatë gjithë kohës.

Patate
Patate 28 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Fabul

Patate shumë cilësore dhe me vlera të larta ushqyese. Është e pa prekur nga vrugu dhe shumë rezistente në kohë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5