Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Vasil KOLVANI

Ferma merret me blegtori, kryesisht me mbarështrimine deleve, për prodhimin e qumështit dhe të mishit. Delet ushqehen në kullotë, por edhe në regjim stallor.

Ferma Vasil KOLVANI
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25 fshati Zvirinë.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qengja
Qengja 350 Lekë/kg

120 krerë në 12 muaj

Qengjat pasi fillojnë që të konsumojnë ushqim, lëshohen në kullotë dhe pas një kohe të caktuar tregëtohen.

Qumësht
Qumësht 70 Lekë/litër

5,000 litra në 12 muaj

Qumështi i deles është shumë i shëndetshëm dhe shumë i mirë për prodhimin e gjalpit dhe të djathit, pasi përmban sasi të lartë yndyre.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5