Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Llazi KOLVANI

Ferma prej shumë vitesh merret me kultivimin e mollës, të cilën e tregëton, por gjithashtu ferma kultivon edhe për të plotësuar nevojat e veta me prodhime bujqësore si drithra, perime, fruta etj.

Ferma Llazi KOLVANI
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25 fshati Zvirinë.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 40 Lekë/kg

6,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Frut mjaft rezistent dhe i shijshëm, i pasur me karbohidrate dhe vitamina, të cilat janë shumë të shëndetshme për trupin e njeriut. Përmban sasi lëngu, i cili ul nivelin e sheqerit në gjak dhe përmban anti oksidantë, të cilët tresin yndyrat dhjamore. Është rezistent në kohë dhe ruhet në magazine ose kushte frigoriferike.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5