Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Sajmir ALLKUSHI

Ky fermer meret me kultivimin e misrit, domates, patellxhanit dhe trangullit. Ai prodhon perkatesisht 40, 70, 80 dhe 40 kunjtal cdo vit. Fermeri garanton prodhim cilesor fal eksperiencesh shume vjecare. Per konsum familjar ai prodhon fruta dhe perime te tjera.

Ferma Sajmir ALLKUSHI
Adresa Fshati Krutje
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 2.800 Lekë/njësi

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Produkti shitet 2800 leke per kunjtal. Prodhim cilesor.

Domate
Domate 40 Lekë/kg

7,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Mangos

Produkt i shijshem. Prodhim bio.

Patëllxhan
Patëllxhan 50 Lekë/kg

8,000 kg në 6 muaj

Varieteti: Vendi

Produkt i shijshem ne gatim. Prodhim teper cilesor.

Tranguj
Tranguj 90 Lekë/kg

4,000 kg në 6 muaj

Varieteti: Spartak

Prodhim bio, i shijshem dhe me vlera ushqyese.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5