Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Judi VOGLI

Ky fermer meret me prodhimin e bamjes, misrit dhe te patellxhanit. Ai prodhon perkatesisht 5, 40 dhe 6 kunjtal ne vit. Per konsum familjar ai ka pak vreshta dhe rrit disa shpeze. Fermeri garanton prodhim bio.

Ferma Judi VOGLI
Adresa Fshati Kolonje
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Bamje
Bamje 100 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: E shkurter.

Produkt me vlera te larta ushqyese. Rekomandohet te konsumohet shpesh.

Misër
Misër 2.800 Lekë/njësi

4,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Produkti shitet 2800 leke per kunjtal.

Patëllxhan
Patëllxhan 70 Lekë/kg

600 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ishijshem ne skuqje dhe gjelle. Prodhim bio.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5