Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Miri ALLKANJARI

Ky fermer meret me prodhimin e domates, trangullit dhe patellxhanit. Ai prodhon perkatesisht 80, 90 dhe 70 kuintal ne vit. Per konsum familjar ai rrit disa shpeze dhe ka vresht.

Ferma Miri ALLKANJARI
Adresa Fshati Kolonje
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 40 Lekë/kg

8,000 kg në 12 muaj

Varieteti: 420 ce.

Varietet i pershtatshem edhe per te bere salce.

Tranguj
Tranguj 40 Lekë/kg

9,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Danez

Produkt rezistent dhe i shijshem.

Patëllxhan
Patëllxhan 70 Lekë/kg

7,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Produkt i pershtatshem edhe per tu bere turshi.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5