Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Kujtim PIRRA

Kjo ferme ndodhet ne fshatin Rrapez te Lushnjes. Ketu do te gjeni produkte te ndryshme si domate, patellxhan dhe tranguj. Domatet jane varietet izmir te seres, trangujt spartak te gjate ndersa patellxhani varietet vendas i gjate. Produktet jane bio dhe te nje cilesie te larte.

Ferma Kujtim PIRRA
Adresa Fshati Rrapez.
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 140 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Izmir.

Domate e shijshme sere e periudhes se dimrit.

Patëllxhan
Patëllxhan 45 Lekë/kg

8,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendas.

Produkt bio per gjelle, tave, tushi dhe gatime te tjera.

Tranguj
Tranguj 40 Lekë/kg

6,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Spartak.

Trangull bio perfekt per sallate dhe turshi.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5