Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Arti LESHO

Ky fermer kultivon dhe shet domate, speca dhe trangull, perkatesisht 50, 25 dhe 60 kunjtal ne vit. Per konsum familjar ai prodhon fruta dhe perime te tjera. Fermeri garanton cilesi dhe prodhim te shendetshem.

Ferma Arti LESHO
Adresa Fshati Krutje
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 40 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Mangos

Produkt bio. I shijshem dhe rezistent.

Speca
Speca 70 Lekë/kg

2,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Produkt i shijshem per skuqje, gjelle dhe turshi.

Tranguj
Tranguj 40 Lekë/kg

6,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Danez

Produkt i pershtatshem edhe per tu bere turshi.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5