Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Zabit RABIJA

Ky fermer prodhon trangull, domate dhe speca, perkatesisht 100, 80 dhe 45 kuintal ne vit. Ai garanton prodhim te shijshem dhe bio.

Ferma Zabit RABIJA
Adresa Fshati Krutje
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Tranguj
Tranguj 40 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Spartak

Produkt cilesor dhe i shijshem.

Domate
Domate 40 Lekë/kg

8,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Izmir

Domate cilesore dhe e shijshme.

Speca
Speca 80 Lekë/kg

4,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Stela

Speca te shijshem dhe te pjekurmire.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5