Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Pellumb VOGLI

Ky fermer prodhon prej disa vitesh domate, trangull dhe patellxhan. Ai kultivon perkatesisht 90, 100 dhe 95 kunjtal ne vit. Per konsum familjar ai prodhon fruta dhe perime te tjera.

Ferma Pellumb VOGLI
Adresa Fshati Krutje
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 40 Lekë/kg

9,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Izmir

Produkt bio, teper i shijshem dhe rezistent.

Tranguj
Tranguj 60 Lekë/kg

10,000 litra në 12 muaj

Varieteti: Spartak

Produkt bio, i pershtatshem edhe per tu bere turshi.

Patëllxhan
Patëllxhan 70 Lekë/kg

9,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Produkt i pershtatshem per skuqje, gjelle dhe per te bere turshi.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5