Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Vladimir NDONI

Ferma Vladimir Ndoni ndodhet ne fshatin Rrapez te qytetit te Lushjes. Ne kete ferme kultivohen domate te varietetit izmir ne sere dhe tranguj te varietetit danez. Ketu do te gjeni gjithashtu grure cilesor dhe miser varietet i verdhe. Fermeri zoteron dhe disa shpeze per nevojat e tij familjare.

Ferma Vladimir NDONI
Adresa Fshati Rrapez.
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Tranguj
Tranguj 30 Lekë/kg

4,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Danez.

Trangull i trashe, plot leng dhe perfekt per sallate.

Domate
Domate 90 Lekë/kg

6,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Izmir.

Domate bio sere dhe shume e shijshme.

Misër
Misër 32 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: I verdhe.

Miser i perdorshem kryesisht si ushqim per kafshet.

Grurë
Grurë 30 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendas.

Grure fare vogel per pergatitje mielli.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5