Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Besnik PIRRA

Ky fermer prodhon domate dhe kastravec nga 100 kunjtal per secilin produkt. Domatje eshte e varietetit Izmir, kurse trangulli i varietetit Spartak. Per konsum familjar fermeri kultivon fruta dhe perime te tjera si dhe rrit disa shpeze.

Ferma Besnik PIRRA
Adresa Fshati Eskaj
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 60 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Izmir

Prodhim bio. I shijshem dhe rezistent.

Tranguj
Tranguj 60 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Spartak

Produkt shume i mire edhe per tu bere turshi.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5