Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Kujtim MHILLKA

Kjo ferme ndodhet ne fshatin Rrapez te Lushnjes. Ketu do te gjeni produkte si domate, tranguj dhe patellxhane. Produktet kultivohen bio dhe jane mjaft te shendetshem dhe te shijshem. Fermeri ka shume eksperience ne bujqesi. Ne kete ferme ka dhe shpeze per nevojat e familjes.

Ferma Kujtim MHILLKA
Adresa Fshati Rrapez.
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 40 Lekë/kg

3,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Matias.

Domate e shijshme dhe e kultivuar bio.

Tranguj
Tranguj 100 Lekë/kg

8,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Spartak.

Tranguj te gjate dhe te shijshem per sallate e turshi.

Patëllxhan
Patëllxhan 90 Lekë/kg

12,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Sere.

Patellxhane te medhenj e te shijshem te kultivuar bio.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5