Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Qirjako KOLVANI

Ferma merret me kultivimin e mollës që prej shumë kohësh. Në fermë të gjitha prodhimet rriten në mënyrë natyrale dhe pa stimulues kimik. Fermeri ka nje eksperience te gjate pune edhe jashte vendit.

Ferma Qirjako KOLVANI
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25. fshati Zvirinë.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 40 Lekë/kg

3,300 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Molle e shijshme dhe shume e kerkuar nga konsumatoret. E kultivuar me shume kujdes nga fermeri dhe ka nje cilesi te larte si ne shije ashtu edhe ne sy.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Nje nga varitetet me te kerkuara ne treg, nga me te shijshmet. Ferma kerkon nje kujdes te vecante, gje te cilen fermeri e ka arritur. Mund te ruhet ne kushte frigoriferike edhe familjare ne sasi te vogla.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5