Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Todi VANGJELI

Në fermë kultivohet mollë, fasule edhe patate. Fermeri përkujdeset që prodhime të jenë shumë cilësore dhe të shëndetshme.

Ferma Todi VANGJELI
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25 fshati Zvirinë.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Fasule
Fasule 270 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vëndi

Fasule shumë cilësore dhe e shëndetshme, rritur në mënyrë natyrale.

Patate
Patate 30 Lekë/kg

6,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Fabul

Patate shumë cilësore dhe me vlera të larta ushqyese, e rritur në mënyrë natyrale dhe plehëruar me pleh organik.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Një ndër varietet më dietike dhe të shëndetshëm, i cili ul ndjeshëm sasinë e sheqerit në gjak dhe këshillohet të përdoret rregullisht nga personat që vuajnë nga mbipesha dhe tensioni i lartë. Eshtë rezistente dhe qëndron për një kohë të gjatë në magazinë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5