Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Muharrem ALLA

Ferma merret me mbareshtrimin e lopëve, të cilat i mbareshtron vetëm për prodhim mishi. Ferma ka në pronësi të saj një sipërfaqe toke prej 6000 m2, në të cilën kultivon bimë foragjere, të cilat i përdor si bazë ushqimore për blegtorinë gjat sezonit të dimrit, gjithashtu shet patate, qengja.

Ferma Muharrem ALLA Ferma Muharrem ALLA Ferma Muharrem ALLA
Adresa Fshati Verri
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Patate
Patate 55 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Patate shumë e shijshme në konsumim, e rritur në mënyrë natyrale, e plehëruar me pleh organik dhe shumë rezistente në kohë.

Viça
Viça 50.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Laraman

Vicat e rracës Laramane rriten me regjim stallor dhe ushqehen me bazë ushqimore të siguruar nga tokat e fermës.

Qengja
Qengja 5.500 Lekë/krerë

20 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Këta qengja kanë mish te shijshëm dhe plot vitamina, si edhe janë shumë të kerkuar në tregun vëndas.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5