Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Xhevair ALLA

Ferma ushtron aktivitetin e saj për të prodhuar produkte për konsum familjar, por edhe për të tregëtuar. AJo shet një vic në vit, patate, miser. Prodhimi rritet në kushte natyrore dhe është shumë i shëndetshëm. Familja ka një eksperiencë të gjatë në bujqesi.

Ferma Xhevair ALLA Ferma Xhevair ALLA Ferma Xhevair ALLA
Adresa Fshati Verri
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Vrndi 96

Ky lloj varieteti përdoret për konsumim të përditshëm, si bukë, si edhe në guzhinë shërben edhe si bazë për pergatitjen e ëmbëlsirave.

Patate
Patate 50 Lekë/kg

300 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Patate te rritura ne menyre natyrale te cilat jane 100 % bio.

Viça
Viça 40.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Keta vica jane te rritur ne menyre natyrale dhe kane mish te shijshem.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5