Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Mislim MARA

Tek ky fermer blini produkte 100% bio të pastra. Ka disa vite që merret me prodhimin e këtyre produkteve. Ky prodhim është në këto vlera 200 kg patate, 300 kg miser, 1 vic në vit.

Ferma Mislim MARA Ferma Mislim MARA Ferma Mislim MARA
Adresa Fshati Verri
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 40.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Mishi ka nje shije te mire per arsye se vicat kullosin ne natyre. Ky lloj produkt perdoret per konsum te perditshem, mishi i vicit ka vlera ushqyese.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

200 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj varieteti përdoret për konsumim të përditshëm, si bukë dhe në guzhinë shërben edhe si bazë për pergatitjen e ëmbëlsirave.

Patate
Patate 55 Lekë/kg

200 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj produkti përdoret për konsum te përditshëm, ka përdorim të gjerë në guzhine. Patatet kanë pak kalori dhe janë të pasura me shumë vitaminë C.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5