Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Fatjon LEKA

Kjo fermë merret me shitjen e qershive, patates dhe rritjen e viçave, që prej 20 vitesh. Çdo gje në këtë fermë është bio. Sasia e këtyre produkteve është e rritur në mënyrë natyrale.

Ferma Fatjon LEKA Ferma Fatjon LEKA Ferma Fatjon LEKA
Adresa Fshati Verri
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 45.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj produkti përdoret për konsum te përditshëm, mishi i viçit ka vlera ushqyese.

Patate
Patate 45 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Patate shumë e shijshme në konsumim, e rritur në mënyrë natyrale, e plehëruar me pleh organik dhe shumë rezistente në kohë.

Qershi
Qershi 120 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Bisht shkurtera

Keto qershi jane te rritura ne menyre natyrale dhe jane te pasura me vitamina.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5