Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Mersin LEKA

Fermeri bën një qarkullim të rregullt të kulturave bujqësore në mënyrë që të ulë kostot për plehrat dhe të rrisë cilësinë e prodhimit. Ai përdor plehun organik si plehërim bazë dhe atë kimik si plotësues. Ferma shet 1 vic, 200 kg dardha, 500 kg qershi në vit.

Ferma Mersin LEKA Ferma Mersin LEKA Ferma Mersin LEKA
Adresa Fshati Verri
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 40.000 Lekë/krerë

1 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Vicat jane te rritur ne menyre natyrale dhe kane mish shume te shijshem.

Qershi
Qershi 100 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Bisht shkurter

Qershite jane shume produktive dhe kane shije shume te mire, kerkohen shume nga tregu.

Dardha
Dardha 150 Lekë/kg

200 kg në 12 muaj

Varieteti: Dimerore

Dardhat jane te rritura ne menyre natyrale dhe kane vitamina te shumta.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5