Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Neim ALLA

Ferma ushtron aktivitetin e saj për të prodhuar produkte për konsum familjar por edhe për të tregëtuar. Shet një vic në vit, rrush 500kg, qershi 400kg. Prodhimi rritet në kushte natyrore dhe është shumë i shëndetshëm.

Ferma Neim ALLA Ferma Neim ALLA Ferma Neim ALLA
Adresa Fshati Verri
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 50.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Vicat kane mish te shijshem se jane te ushqyer me qumesht dhe ushqim te thate Bio.

Rrush
Rrush 55 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Italjan

Ky rrush eshte i pershtatshem me klimen e zones dhe nga ky rrush del nje vere dhe raki shume e mire.

Qershi
Qershi 100 Lekë/kg

400 kg në 12 muaj

Varieteti: Belica

Qershi te cilesise se larte dhe eshte shume e pasur me vitamina te shumta.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5