Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Tomorr ALLA

Puna në fermë kryhet nga familja, e cila është shumë e përkushtuar për cilësinë e prodhimit. Prodhimet e fermës tregëtohen, por një pjesë shkon për konsum familjar. Ferma shet miser 400kg, qershi 300kg, 1 vic.

Ferma Tomorr ALLA Ferma Tomorr ALLA Ferma Tomorr ALLA
Adresa Fshati Verri
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 39.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Vicat kane mish plot vitamina dhe jane te kerkuar ne tregun vendas.

Qershi
Qershi 100 Lekë/kg

300 kg në 12 muaj

Varieteti: Belica

Qershia perdoret per konsum te perditshem, por edhe per komposto, recel, gliko etj.

Misër
Misër 45 Lekë/kg

400 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky miser perdoret per konsum te perditshem, por edhe per tagji per blegtorine.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5