Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Bektash ALLA

Tek ky fermer blini produkte 100% bio të pastra. Ka disa vite që merret me prodhimin e këtyre produkteve, si qershi 300 kg dhe 1 vic në vit.

Ferma Bektash ALLA Ferma Bektash ALLA
Adresa Fshati Verri
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qershi
Qershi 120 Lekë/kg

300 kg në 12 muaj

Varieteti: Bisht shkurter

Qershite jane te sperkatura dhe te mbrojtura nga demtuesit, perdoren per konsum te perditshem dhe per konservim.

Viça
Viça 40.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Vicat jane te rritur ne menyre natyrale dhe jane shume te kerkuar.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5