Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Isa ALLA

Fermeri bën një qarkullim të rregullt të kulturave bujqësore në mënyrë që të ulë kostot për plehrat dhe të rrisë cilësinë e prodhimit. Ai përdor plehun organik si plehërim bazë dhe atë kimik si plotësues. Ferma shet 1 vic ne vit, 100 kg dardha dhe 200 kg patate.

Ferma Isa ALLA Ferma Isa ALLA Ferma Isa ALLA
Adresa Fshati Verri
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Patate
Patate 60 Lekë/kg

200 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Kjo patate eshte e rritur ne menyre natyrale dhe eshte teper e shijshme.

Dardha
Dardha 150 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: Dimerore

Keto dardha jane shume rezistente dhe te kerkuara nga tregu.

Viça
Viça 50.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Vicat e vendit jane shume te kerkuar nga tregu, kane nje mish shume te shijshem dhe plot vitamina.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5