Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Arjan LEKA

Ferma ka një sipërfaqe prej 6000 m2 në të cilën kultivon patate, qepe, gjithashtu shet një vic qumeshti dhe qershi. Ferma ka eksperiencë të gjatë në bujqesi dhe blegtori.

Ferma Arjan LEKA Ferma Arjan LEKA Ferma Arjan LEKA Ferma Arjan LEKA
Adresa Fshati Verri
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 50.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Vicat kane mish te shijshem dhe jane plot vitamina.

Qepë
Qepë 45 Lekë/kg

200 kg në 12 muaj

Varieteti: Korce

Keto qepe jane te rritur ne menyre natyrale dhe jane shume te kerkuara.

Patate
Patate 50 Lekë/kg

300 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Patate te rritura ne menyra natyrale, te cilat jane te kerkuara nga tregu.

Qershi
Qershi 100 Lekë/kg

400 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Qershi te rritura ne menyra te natyrshme dhe shume cilesore.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5