Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Perparim LEKA

Në fermë do të gjejmë qepe, patate dhe një vic. Ferma ushtron aktivitetin e saj në një sipërfaqe toke prej 3000 m2, të cilën e shfrytëzon për të prodhuar produkte për konsum familjar por edhe për të tregtuar. Prodhimi rritet në kushte natyrore dhe është shumë i shëndetshëm.

Ferma Perparim LEKA Ferma Perparim LEKA Ferma Perparim LEKA
Adresa Fshati Verri
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qepë
Qepë 50 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: Korce

Qepe shume te shishme dhe te rritura ne menyre natyrale, e kerkuar nga tregu vendas.

Patate
Patate 55 Lekë/kg

2,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Korce

Patate te prodhuara nga toka e fermes, ne menyre natyrale, shume cilesore.

Viça
Viça 44.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Vica te rritur ne menyre natyrale, te cilet kane mish te shijshem dhe plot vitamina.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5