Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Sotir LEKA

Fermeri ka nje eksperience te gjate ne bujqesi. Ferma merret me kultivimin e misrit, prodhimin e rakisë dhe rrit edhe një vic, prej shumë kohësh. Në fermë të gjitha prodhimet rriten në mënyrë natyrale dhe pa stimulues kimik.

Ferma Sotir LEKA Ferma Sotir LEKA Ferma Sotir LEKA
Adresa Fshati Verri
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 40.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Vicat janë rritur në terren, dhe ushqehen në stallë, me jonxhe, misër, grurë, dhe bimë të tjera foragjere.

Misër
Misër 45 Lekë/kg

800 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj varieteti përdoret për konsumim të përditshëm ,si bukë, në guzhinë shërben edhe si bazë për pregatitjen e ëmbëlsirave.

Raki kumbulle
Raki kumbulle 400 Lekë/litër

50 litra në 12 muaj

Varieteti: Kumbulle

Kjo raki eshte 20" dhe e prodhuar nga kumbullat e egra, eshte shume cilesore.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5