Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Petrit LEKA

Ky fermer kultivon miser dhe nje vic ne vit. I gjithe prodhimi eshte bere pa nderhyrje me kimikate.

Ferma Petrit LEKA Ferma Petrit LEKA
Adresa Fshati Verri
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 40.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Vic i rritur ne menyre natyrale, i cili ka mish te shijshem dhe cilesor.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Miser shume produktiv dhe me vitamina te shumta.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5