Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Idri ALLA

Tek ky fermer gjeni produktet qe ju kerkoni qe rriten ne kushte natyrale dhe pa nderhyrjen e helmeve dhe pesticideve, per vete kushtet klimaterike qe jane te favofshme per te perfituar nje produkt cilesor. Ky fermer shet 400 kg miser dhe nje vic ne vit.

Ferma Idri ALLA Ferma Idri ALLA
Adresa Fshati Verri
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 40.000 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj produkti përdoret për konsum te përditshëm, mishi i viçit ka vlera ushqyese, rekomandohet të përdoret për gatimet e grupmoshës së fëmijve.

Misër
Misër 45 Lekë/kg

400 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj varieteti përdoret për konsumim të përditshëm, si bukë dhe në guzhinë shërben edhe si bazë për pergatitjen e ëmbëlsirave.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5